Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Domino...

Όπως λέει και το παλιό γνωμικό, η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται.

Εμένα για την ακρίβεια, φάνηκε πόσο σκατομέρα θα ήταν απο χτες το βράδυ. Πέρα από το οτι βριστήκαμε για χιλιοστή φορά και μου κανες μαύρη την ψυχή, σε είδα και στον ύπνο μου και ξύπνησα χειρότερα από ότι κοιμήθηκα. Όλη την ημέρα ήμουν ανήσυχη και από το απόγευμα και μετά, σαν ντόμινο όλα πήραν τη θέση τους.

Πέρα από το οτι μάλωσα με άλλους δύο ανθρώπους που δεν μου έφταιγαν και τίποτα, απογοήτευσα και έναν τρίτο άσχετο και το χειρότερο, η κατακτηθείσα ηρεμία των τελευταίων πέντε ημερών, τώρα έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Τέλεια. Χριστούγεννα. Γιούχου.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Christmas spirit!!

Δεν μπορώ να πω πως έχω κάποιο παράπονο απο τον τρόπο που ζω στη Θεσσαλονίκη. Μόνη μου μαγειρεύω, καθαρίζω, βγάζω τα προς το ζειν,σπουδάζω, βγαίνω έξω, μένω μέσα....

Αλλά όπως και να το κάνουμε, σπιτάκι μου δε το νιώθω....

Ήρθα στο πατρικό μου και εκτός απο τον πανέμορφο στολισμό της μανούλας, μύριζε μελομακάρονα και κουραμπιέδες στο σπίτι και ένα κατιτίς με έπιασε..σνιφ..

Για να μη μιζεριάζω, να πω πως αυτό το κλίμα με έκανε να νιώσω Χριστούγεννα!
Ήρθε και το δεματάκι μου απο το secret santa μου μέσα σε ένα τέεεεελειο κόκκινο κουτί με γουρουνάκια απ' έξω, οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για άλλη μια δημιουργία μου... τα τρουφάκια με κάστανο!!!
Βρήκα τη συνταγή πρόσφατα απο ένα αγαπημένο site που διαβάζω και επισκέπτομαι καθημερινά και είπα why not?

Ομολογώ πως δυσκολεύτηκα στον πουρέ κάστανο γιατί ήταν όρος που δεν είχα ξανασυναντήσει. Αλλά βγήκαν τέλεια!

Νόστιμα, λίγα βέβαια γιατί έκανα τη μισή δόση, αλλά πιο πολύ με ένα χαμόγελο στα χείλη που δημιούργησα κάτι με τα χεράκια μου! enjoy :)

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Φίλος..

Φίλος δεν είναι αυτός που επιστρέφει για να σε κρίνει..αλλά αυτός που δεν έχει φύγει ποτέ.

Οπότε κομμένα τα σχόλια. Είναι κακοπροέρετα και δεν είναι καλοδεχούμενα.