Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Felix Felicis

Felix Felicis, also called "liquid luck", is a magical potion. Felix Felicis makes the drinker lucky for a period of time, depending on how much is taken, during which everything they attempt will be successful.

Όταν νιώθεις ότι έχεις πιει λίγο απο αυτό, τότε ξέρεις ότι σίγουρα όλα θα πάνε καλά. Πολύ καλά. Τρίκαλα.

Όταν ξεκινάς να πας στην τράπεζα και συνειδητοποιείς οτι η κάρτα σου έχει λήξει, προβληματίζεσαι. Όταν όμως μπαίνεις μέσα και σου δίνουν λεφτά, νιώθεις τυχερός. Και όταν μια δουλειά που χρειάζεται το ελάχιστο μια βδομάδα (να μαζέψεις κάτι χαρτιά, να πας να τα δηλώσεις, να σου σταλεί ένα pin μετά απο τέσσερις μέρες και μετά ένα άλλο μετά απο άλλες τόσες και τρέχα γύρευε) τελειώνει σε είκοσι λεπτά, δεν μπορείς παρά να νιώθεις πολύ τυχερός.

Και όταν πηγαίνεις στη δουλειά και χρειάζεσαι να αλλάξεις ωράριο για την Πέμπτη -σε δύο μέρες- και σε εξυπηρετεί το πρώτο άτομο που ρωτάς (ενώ έχουν υπάρξει μέρες που ζητάς εξηπηρέτηση δύο βδομάδες νωρίτερα και τελειώνεις τρεις κάρτες παρακαλώντας και δεν βοηθάει κανείς), έχεις ένα χαμόγελο μέχρι και πίσω απο τα αυτιά. Όπως και να το πούμε, λες είμαι τυχερός.

Όταν τέλος, απο εκεί που κυνηγάς να βγάλεις έξτρα λεφτά, προσπαθώντας να δουλέψεις τα σαββατοκύριακα και παρακαλάς για ένα ακόμη σαββατοκύριακο στο πρόγραμμα σου μπας και την βγάλεις και αυτόν τον μήνα, και η υπεύθυνη των προγραμμάτων σου δίνει δύο μαζεμένα, τότε τι στο διάολο να νιώσεις αν όχι τυχερός??????

Δυστυχώς, είμαι απο τους ανθρώπους που το παίζει Πουαρώ και πρέπει να βρει τι έκανα λάθος και μου πάνε όλα καλά γιατί δεν γίνεται βρε αδερφέ να πηγαίνουν απο μόνα τους...

Μέχρι να το βρω όμως, είναι τόσο ιδανικό συναίσθημα να νιώθεις πως όλες σου οι προσπάθειες, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι, θα αποδώσουν καρπούς...


7 σχόλια:

Angelos είπε...

Μακάρι τα πράγματα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά!!!

Την καλησπέρα μου...

Feather είπε...

Μακάρι να συνέχιζαν όντως...αυτή τη στιγμή σου απαντώ και είμαι παπί, προσπαθώντας να εξαερώσω τα καλοριφέρ μου! Μπομπ ο μάστορας λέμε!!

Angelos είπε...

Βρέχει Θεσσαλονίκη; Καλό είναι όταν μας συμβαινει μια σειρά από καλά γεγονότα να παθαίνουμε μικρές κακοτυχίες.

Έτσι εκτονώνεται η αρνητική ενέργεια! Όσο για το καλοριφέρ, η εξαέρωση είναι αναγκαίο κακό που συνειδητοποιούμε την ανάγκη της όταν μας συμβαίνουν πολλά άλλα...

Feather είπε...

όχι δε βρέχει, απο την εξαέρωση έγινα χάλια! καταλάθος έβγαλα πολύ νερό! και τελικά, δεν δουλεύουν και τα σώματα και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα...να σου πω περίμενα απο μέρα σε μέρα την κακοτυχία και χαίρομαι που έγινε αυτό, αντί για οτιδήποτε άλλο..

Angelos είπε...

***σφυρίζω αδιάφορα για το συνειρμό που έκανα***

Με το εξωτερικό που μου έλεγες τι έκανες;

Feather είπε...

Χτες έστειλα τα χρήματα για την εστία και κανονίζω τα τελευταία πράγματα που πρέπει να γίνουν. Πουλάω έπιπλα, ξενοικιάζω και έφυγα..

Angelos είπε...

Αντε, με το καλό!!! Ό,τι θελήσεις μη δυστάσεις να στείλεις μέιλ!!! Από πρακτικές συμβουλές μέχρι ψυχολογική υποστήριξη!!! Τα έχω περάσει και εγώ και ξέρω πως είναι...