Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Healthy Advice!!

Αφου έχω περιγράψει το ιδανικό νησί διακοπών, την ιδανική δραστηριότητα στον ελεύθερο χρόνο σας, νομίζω ήρθε η ώρα να αναφερθώ στο καλύτερο βρώμικο της Θεσσαλονίκης!!

Για να μην παρεξηγηθώ, με τη λέξη βρώμικο, εννοώ όλα τα είδη φαγητού απ έξω, γύρος, κρέπα, τοστ, πίτσα κλπ κλπ κλπ..

Πήγα λοιπόν, στο Healthy Advice στη Σβώλου. Είναι ένα μικρό μαγαζάκι, που σερβίρει δικά του εκπληκτικά σάντουιτς, και όλα χωρίς κρέας. Έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ να συνδυάζουμε το φαγητό γρήγορης εξυπηρέτησης με κάτι παχυντικό και τίγκα στο λάδι, που πραγματικά η διαφορά στην ποιότητα και στην πρώτη ύλη έβγαζε μάτι. Τα περισσότερα σάντουιτς ήταν με λαχανικά, με γαλοπούλα, κάποια με τόνο και έχει και μεγάλη ποικιλία απο σαλάτες. Φυσικά, μπορούσες να δημιουργήσεις και το δικό σου σάντουιτς με υλικά της αρεσκείας σου.
Το μενού

Όνομα και πράμα
Το μαγαζί εκτός απο πρωτύτυπα σάντουιτσς, είχε και πρωτότυπους τρόπους παρουσίασης αυτών! Σε κάθε σάντουιτς, ο ιδιοκτήτης, κολλούσε ένα αυτοκόλλητο με πολλές και διάφορες συμβουλές για καλύτερη ποιότητα ζωής! Εγώ πέτυχα ένα που μου λεγε να διαβάζω βιβλία!! Πολύ έξυπνο και τόσο διαφορετικό απο κάθε άλλη μορφή φαστ φουντ φαγητού!! (πόσες φορές έχει τύχει να κρατάτε ένα γύρο και να τρέχει το λίπος απο κάτω σα βρύση? Ξέρω, αηδία η εικόνα, αλλά ήθελα να κάνω αισθητή τη διαφορά).

Όταν λέμε υγιεινός τρόπος ζωής, μιλάμε για κάθε πλευρά της!
Και τι εννοώ...το μαγαζί κάνει και ντιλίβερι... λοιπόν, ο ντιλιβεράς, πήγε τις παραγγελίες με ποδήλατο! ! ! ! ! Ο ιδιοκτήτης εν ολίγοις, δεν προσπαθεί απλά να προωθήσει πέντε υλικά και να βρει ανταπόκριση στους χορτοφάγους ή σε εκείνους που κάνουν νηστεία. Θέλει να δώσει το παράδειγμα για αισθητή βελτίωση του τρόπου ζωής με κάθε δυνατό τρόπο!
Εννοείται φυσικά πως απαγορεύεται το κάπνισμα!

Ποιότητα και οικονομία
Και ναι, ερχόμαστε και στο σημαντικό κομμάτι, το οικονομικό δηλαδή. Θα μου πει κανείς, οκ, μας έπρηξες τα ούμπαλα τόση ώρα, πες μας τώρα και για τη λυπητερή. Η αλήθεια είναι πως πλήρωσα πολύ λιγότερα απο ότι περίμενα, και για το μέγεθος του σάντουιτς μου, είμαι υπέρ ευχαριστημένη με την τιμή, δεδομένων και των συνθηκών της κρίσης. Πλήρωσα 4,5 ευρώ για ένα σάντουιτς που μπορεί να σε κρατήσει χορτάτο δύο μέρες, είναι γεμάτο θρεπτικές ουσίες και μυστικά για υγιεινή ζωή!

Αξίζει να το δοκιμάσετε!

Υ.Γ. Δεν έχω καμία συγγένεια με τον ιδιοκτήτη, ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο!! Απλά κάτι καλό, αξίζει να διαδίδεται!!

4 σχόλια:

George είπε...

Είναι ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ!!!
Προσωπική επιλογή το flamin turkey κόλαση σε τζιαπάτα

artemis είπε...

τέλεια η πρότασή σου, και θα το τιμήσω στο φεστιβάλ αυτή τη βδομάδα!τόσες φορές πέρασα απ' έξω (και δεν του 'δωσα σημασία) - όλο λέω, θα πάρω να φάω κάτι υγιεινό κάποια στιγμή LoL το ξέρω το μαγαζί αλλά η αλήθεια είναι ότι με έχει διαφθείρει το βασίλειο της ζάχαρης (άμα δεν με πρόδωσε το Τσουρέκι Τερκενλής σήμερα στο meet up τι άλλο να πω...) λοιπόν γειά σου Σοφία (από Αναστασία)

Feather είπε...

George θα το δοκιμάσω σίγουρα αυτές τις μέρες, το ψυγείο μου είναι άδειο :P

Artemis, χαίρομαι που σε βοηθάω να ξεφύγεις και να μην υποπέσεις στην αμαρτία της ζάχαρης και του βρώμικου φαγητού! Καλό κουράγιο με το φεστιβάλ!

Ιωάννης Αιθεροβάμων είπε...

Θα μπορούσα να προσυπογράψω, ακόμα και με το αίμα μου. Το Healthy Advice είναι μία ένδειξη για το ότι μπορεί να υπάρχει θεός.