Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2008

Άντε..και καλή μας αρχή!!!Πρώτη εβδομάδα μαθημάτων...

Όχι συγγνώμη.. όταν μπαίνεις στην αίθουσα.. και είστε ξαφνικά τρεις και ο κούκος (στην κυριολεξία, εσύ, ο φυτούκλας και η κουκουβάγια η καθηγήτρια) και νιώθεις ξαφνικά παγιδευμένος, με μια καθηγήτρια η οποία ωρύεται πάνω από το κεφάλι σου καθώς την έχει πιάσει οίστρος , ο φυτούκλας από απέναντι να συγκατανεύει ζωηρά προσπαθώντας να πιάσει το συναίσθημα της καθηγήτριας και εσύ να νιώθεις πως θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί μπας και γλυτώσεις από καμιά ροχάλα..τι κάνεις??
Κάπως έτσι πέρασε η πρώτη εβδομάδα αφού λίγο πολύ όλα τα μαθήματα ακολουθούσαν το ίδιο μοτίβο.. λίγοι φοιτητές, τρελοπαρμένοι καθηγητές και εσύ να τρέχεις πανικόβλητος να βρεις μαθήματα να συμπληρώσεις τη ρημάδα τη δήλωση μπας και πάρεις επιτέλους πτυχίο!

Φυσικά η καθηγήτρια για την πτυχιακή άφαντη, οι ημερομηνίες για την πρακτική ανύπαρκτες, να μην μπορεί να δώσει κανείς μια λύση στην τεράαααστια ουρά της γραμματείας, και να καραδοκούν και τα πρωτάκια σε κάθε γωνιά με ένα σωρό ντοινγκ απορίες ( όταν λέει πως τα μαθήματα θα αρχίσουν από τις 6/10, σημαίνει πως δεν θα κάνουμε σήμερα μάθημα? Ντααα!)
Γενικά ένα μπάχαλο, ένα πράμα ότι να’ ναι, οι καθηγητές στην κοσμάρα τους, οι φοιτητές ακόμη περισσότερο και εμείς οι επιμελείς(άκουσα κανέναν να γελάει?) φοιτητές τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή?
Τέλος πάντων, καλή μας σχολική χρονιά και καλό κουράγιο..
Υ.Γ. Αυτή η Στατιστική θα βγει ποτέ ρε παιδιά? Τι, με το πτυχίο να την περιμένουμε??

4 σχόλια:

Assel... είπε...

Αααχ μην με κάνεις να μιλήσω τώρα για το εκπαιδευτικό σύστημα των πανεπιστημίων και ΑΤΕΙ που μόνο σύστημα δεν είναι!!Όταν έχεις ένα σύστημα=έχεις ένα πρόγραμμα=άρα ευθύνες=!@#%*^%$$#!!!
Αυτή είναι η πραγματικότητα και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!
Αυτή η κατάσταση επικρατεί και στην δική μου σχολή...
Σε καταλαβαίνω!
Πολύ ωραίο το blog σου!Σε προσκαλώ και στο δικό μου!
Σε χαιρετώ!

Black Shady είπε...

Χαίρομαι όταν βλέπω πως το μπάχαλο δεν είναι μόνο στη δική μου σχολή! Τι τα θες, όταν έχεις ανεγκέφαλους καθηγητές σε μόνιμες θέσεις, η εξουσία έρχεται απο μόνη της και η τρέλα ακολουθεί!! Καλώς σε βρήκα!

NEWTON είπε...

Το εκπεδευτικό σύστημα (ναχουμε να λέμε, ούτε εκπεδευτικό είναι ούτε σύστημα) είναι καθρέφτης της υπόλοιπης κοινωνίας. Μπάχαλο παντού! Ένας Νέρωνας χρειάζεται για δήμαρχος να τα κάψει όλα...

Black Shady είπε...

Πιστεύεις πως ακόμη και ο Νέρωνας θα κατάφερνε να βάλει τάξη σε αυτό που αποκαλούμε ελληνικό κράτος?? για δες αισιοδοξία!! ;)